Meer dan 25 jaar ervaring


Geen drumles, maar wel een ander instrument leren spelen? Ook voor zangles, keyboardles, gitaarles en basgitaarles kom je naar Lesstudio Ligthart!

Lesstudio Ligthart

Drumles in Zoetermeer!

Lesstudio Ligthart is een allesomvattende muziekschool voor beginners en gevorderden. Maurice Ligthart onderscheidt zich in Zoetermeer door zijn afgeronde studie aan het conservatorium van Den Haag. Hierdoor kunnen leerlingen tot ieder niveau worden opgeleid. Bandleden van Anouk, Trijntje Oosterhuis en Caro Emerald zijn leerling geweest van de Lesstudio. Ook heeft Lesstudio Ligthart in 2016 zijn 52e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in het maken van muziek! Naast de lessen organiseren wij veel activiteiten waar leerlingen met elkaar in contact komen en leren samen spelen. Denk hierbij aan bandcoaching, maar ook aan optredens in openbare horecagelegenheden (JJ Music House, Happy Moose, Queens en workshops.

Muziek maken is fun!

Gewoon lekker drummen en de focus leggen op wat jij graag wilt leren? Bij Lesstudio Ligthart ben je aan het juiste adres! Door grote passie voor ons vak zijn wij al meer dan 25 jaar een begrip in Zoetermeer. Onze muzieklessen zijn voor jong en oud!

Wil je je voorbereiden op het Conservatorium? Dat kan! Buiten dat we gaan werken aan je techniek en klank zorgen we er ook voor dat je ervaring kan opdoen in de praktijk. Ook helpen we je met o.a. muziektheorie en solfège.

Lees meer over de drumlessen bij Lesstudio Ligthart!

Gaat je voorkeur uit naar een ander instrument? Lees dan meer via www.muzieklesstudio.nl

Music, fun & more

Drumles Zoetermeer

Ik wil een gratis proefles!