Op drumles!

Drummen is een leuke uitdaging en kan een manier zijn om jezelf te uiten en om lol te maken. Bij Lesstudio Ligthart geef jij zelf aan wat je graag wilt leren! Leren improviseren of je juist meer focussen op het lezen van noten? Meespelen met je favoriete nummers en gewoon lekker drummen of je serieus voorbereiden op het Conservatorium? Het kan allemaal! Onze drumlessen zijn voor iedereen.

Yamaha

Lesstudio Ligthart is Powered by Yamaha en dat betekent dat je bij ons op een Yamaha drumstel speelt van topkwaliteit met bekkens uit de Zildjian series. Wij geven uitsluitend les op akoestische drumstellen.

Bandcoaching & activiteiten

Wij vinden het belangrijk dat je buiten de 'reguliere' drumlessen ook de kans krijgt om ervaring op te doen in een bandje. Tijdens bandcoaching leer je samen met leeftijdsgenoten muziek maken. De bandcoaching wordt afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid. Buiten de optredens worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals diverse workshops, "Ligthart Meets..." en jamsessies.  Bandcoaching en optredens zijn vrijblijvend en alleen wanneer leerling wenst hieraan deel te nemen.

Gratis proefles

Ben je enthousiast geworden en wil jij graag kijken of drumles bij je past? Vraag dan een gratis proefles aan! Een proefles is de ideale manier om kennis te maken met je docent en instrument, je krijgt antwoord op al je vragen en natuurlijk ga je gelijk aan de slag. Een proefles is gratis en vrijblijvend.

Privéles

Onze drumlessen worden privé gegeven. Op deze manier krijg je de aandacht die je verdient en kan er worden geleerd op jouw eigen tempo.

De lessen duren 30 of 45 minuten. Bekijk onze tarieven.